Over praktijk Jorritsma

thijsjorritsma.png

Wij nemen graag de tijd voor u…

Tandprothetische praktijk Jorritsma is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses, frameprotheses en implantaat gedragen protheses.

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor het vervaardigen van uw kunstgebit of voor advies over andere uitneembare voorzieningen in de mond. ook maken wij graag de tijd voor een (gratis) controle of vrijblijvend advies. Ook stellen we samen met u een behandelplan op zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

 

…wanneer het u uitkomt

Wij hanteren geen wachtlijst zodat wij u snel kunnen helpen. U kunt ook ‘s avonds en in het weekend bij ons terecht. Tevens behandelen wij, indien medisch noodzakelijk, aan huis.

 
Kwaliteit & samenwerking

Tandprothetische praktijk Jorritsma is aangesloten bij de Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT) en is HKZ gecertificeerd (HKZ is een instituut dat kwaliteitsnormen opstelt voor branches in Zorg en Welzijn). Voor het aanbrengen van gebitsimplantaten werken wij nauw samen met kaakchirurgen en implantologen in de gemeente Haarlemmermeer.

 

Over Thijs Jorritsma

Thijs Jorritsma is de drijvende kracht achter tandprothetische praktijk Jorritsma. Sinds 2005 is hij gecertificeerd tandprotheticus. Hij beheerst zowel de technische als medisch biologische kennis en vaardigheden van het vakgebied.