Vervanging van een kunstgebit

Heeft u al een kunstgebit, dan kent u het belang van een goede pasvorm. Omdat in de loop van de tijd uw kaakhelften kunnen slinken komen bijvoorbeeld het onder- en/of bovengebit los te zitten. Dat kan leiden tot pijn, spraakproblemen en slecht kauwen. Overweeg daarom een nieuwe gebitsprothese wanneer uw huidige gebitsprothese ouder is dan 5 jaar.
Stel, u besluit na overleg een nieuw kunstgebit te nemen. Dan maken wij afspraken met u voor de volgende onderdelen: intakegesprek/eerste afdruk, definitieve afdrukken, beetbepalingen, proefprothese, plaatsing van de definitieve prothese en tot slot nacontrole.

Nazorg staat bij de ons hoog in het vaandel. Wij zijn er niet alleen om uw nieuwe kunstgebit te maken, maar óók om u daarna bij te staan. U zult immers moeten wennen aan de nieuwe gebitsprothese. Vaak kunnen mensen in het begin bijvoorbeeld moeilijk kauwen en praten. Wij bieden de oplossingen om u zo snel mogelijk goed te laten functioneren met uw nieuwe kunstgebit.te hebben met spreken. Daarom maken we onmiddellijk een afspraak voor nacontrole.

Meer informatie? Lees de brochure 'Een nieuw kunstgebit' van het Ivoren Kruis.

Terug naar Behandelingen >
Copyright © 2018 Tandprothetische praktijk Jorritsma | disclaimer