Reparaties en rebasen (nieuwe pasvorm)

Bij breuk of beschadiging van uw kunstgebit kunnen wij deze in veel gevallen goed en snel repareren. Ook als uw huidige gebitsprothese los gaat zitten of irritaties geeft is het verstandig ons direct te raadplegen. Door middel van het aanpassen van de pasvorm (rebasen) kunnen de klachten veelal worden verholpen.
Als uw gebitsprothese los gaat zitten of klachten heeft, neem dan direct contact met ons op. Zo voorkomt u ontstekingen. Ook is een regelmatige controle nuttig, vaak zal er niets te doen zijn, maar soms zal een aanpassing of vervanging  nodig blijken. Dit is vooral belangrijk, indien tanden en kiezen kort geleden zijn getrokken of wanneer uw gebitsprothese ouder is dan 5 jaar.

Neem voor reparaties altijd contact met ons op. Het zelf lijmen van een gebitsprothese kan een professionele reparatie onmogelijk maken. Ga, bij het loszitten van uw kunstgebit, in geen geval zelf aan de gang met watten, kleefpasta, voering-laagjes, sigaretten vloeipapier of iets dergelijks. Dit werkt juist het sneller slinken van de kaak in de hand.

Terug naar Behandelingen >
Copyright © 2018 Tandprothetische praktijk Jorritsma | disclaimer